Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

A Biblia - Pontos történelem, megbízható prófécia



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Egyéb magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. március 27. Nézettség: 328

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. március 27. 19:50
Pontos és megbízható a Biblia? Hogyan készült? Tud-e segíteni, hogy szembenézzünk a modern élet problémáival? Ezekre és más kérdésekre ad választ e háromrészes filmsorozat, amelynek ez az első része.
Ellátogatunk Bibliai tájakra, valamint rengeteg tárgyi leletet vizsgálunk meg Európa és Közel-Kelet múzeumaiból. Egyszerű és világos módon tárulnak elénk olyan lenyűgöző dolgok, amelyekbe a régészet betekintést nyert.
vasárnap, 2016. március 27. 19:51
Az első rész, a Biblia - pontos történelem, megbízható prófécia, bemutatja az a világot, amelyben a Biblia készült. Megvizsgál olyan birodalmakat, amelyek fontos szerepet játszanak a biblia történelmében. Milyen emberek voltak az egyiptomiak, az asszírok, a babiloniak, és a bibliai idők más népei? Vajon a Biblia tárgyilagos és pontos képet fest róluk? Megbízhatóak voltak a róluk szóló próféciák?
Ítéljük meg magunk, amint megvizsgáljuk a fennmaradt írásos dokumentumokat, amelyeket ezek az ókori népek készítettek, és az emlékműveket, amelyeket azért állítottak fel hogy beírják nevüket a történelembe. A bizonyítékok meggyőzőek. Ez a film segít a nézőnek minden eddignél jobban értékelni a Bibliát.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal